©  Foto:

Café Forsinket

Fra Chaplon Tesalon i Tivoli til Café Forsinket i Vestsjælland.

Café Forsinket er en ny café, der drives af iværksætteren bag caféen Chaplon The-salon i Tivoli, København, Jais Westh Lauritsen. Nu er han flyttet ud af København og Tivoli og ind i det vestsjællandske istidslandskab, i byen Jyderup, hvor Café Forsinket hører hjemme. 

Inde i køkkenet tryller kokken Norman Andersen, der bl.a. har arbejdet for 2 forskellige Michelinrestauranter i Australien. 

Menuen byder også på lækker mad af god kvalitet og til gode priser - der alt sammen er humoristisk beskrevet på menukortene.

Caféen er indrettet i den gamle stationsbygning, så de travle pendlere kan få noget at spise og drikke, hvis toget skulle være forsinket. Caféens gennemførte og charmerende stil er inspireret af starten af det forrige århundrede - en moderne, men lidt rustik stil. 

Personalet er altid hjælpsomme og i baggrunden spilles lidt blød jazz.