Camp Nørager, Aulum

Foto: Camp Nørager
Overnatning
Lejrskoler
Camp Nørager er en unik perle i den midtjyske natur. Området ligger uforstyrret ved Aulum midt mellem Herning og Holstebro, kun 5 minutters kørsel fra motorvejen. Her får du adgang til en skøn og dejlig lejrplads med rigtig mange muligheder for aktiviteter og oplevelser.
Adresse

Holtevej 18

7490 Aulum

Book på telefon +45 81 20 81 28.

Vi tilbyder både værelser med køjesenge og primitiv overnatning i det fri. Dertil kommer muligheden for at lave mad og bespise mange mennesker, både inde og ude.

Lejrens hovedbygning er velegnet til både familietræf, fest, kursus og lejrskole. Derudover vælger mange at bruge den til møder og afslapning.

Ansvarlighed:
Når du kigger ud ad vinduet på Camp Nørager, ved du at naturen er i højsædet. Vi har derfor fokus på bæredygtighed, bl.a. ved at genanvende materialer, benytte grøn energi og sortere affaldet.

Aktiviteter:
I forbindelse med jeres ophold tilbyder vi at afvikle aktiviteter, og vi sammensætter gerne en pakke til jer. Prøv eksempelvis nogle af vores teambuilding koncepter, outdoorcooking eller bliv udfordret med træklatring, svævebane, bueskydning, mountainbike m.m.

Faciliteter:
- Festlokale/spisesal
- Industrikøkken
- 9 Soverum med 54 senge
- Bad & toilet
- Opholdsstue
- Møderum
- Skov & park
- Udekøkken
- Tipi
- Shelterplads
- Naturlegeplads

Kontakt:
Telefon +45 81 20 81 28
mail@campnorager.dk
www.campnorager.dk


Adresse

Holtevej 18

7490 Aulum

Facilities

Kapacitet: Værelser (9)

Kapacitet: Senge (54)

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af