Gå til indhold
©  Foto:

CampOne Holbæk Fjord

Campingferie med wellness og fjord.

Campingpladsen CampOne Holbæk Fjord ligger øst for Holbæk med den smukkeste udsigt over Isefjord, en marina og en golfbane. Trænger du til en pause fra din travle hverdag eller bare lidt hygge og forkælelse, så er denne wellness-fokuserede campingplads lige noget for dig.

Udlejning af hytter, shelters, teltpladser og autocampere

På campingpladsen tilbydes der flere forskellige muligheder for overnatning. Udover overnatning i egen campingvogn eller telt, udlejes der også hytter, shelters, autocampere og handicapvenlige hytter.

Wellness ved fjorden

Kombiner campingferie og wellness-ferie. Campingpladsen tilbyder nemlig en bred vifte af massagebehandlinger samt zone- og kranio-Sakralterapi. Er du til yoga, så er campingpladsens yoga-sessions eller yoga-retreats måske noget for dig. Derudover kan campister også nyde en udendørs opvarmet og overdækket swimmingpool, en saunahytte og et fitnesscenter. Spa-oplevelsen gøres endnu mere luksus med en tur i campingpladsens 38 grader varme spabad med udsigt til Holbæk fjord og golfbanerne samt mulighed for servering af frugt og ”champagne”.

Camping for børn

Har I børn med, så er der en masse sjove aktiviteter for børn på campingpladsen. Udover swimmingpool, så kan børnene lege i den store legeplads med hoppepude og diverse spil. Desuden er campingpladsen omgivet af smuk natur og masser af gode cykel- og vandreture. Hvis børnene er over 15, så har I alle mulighed for at deltage i havkajakkurser på campingpladsen.

Share your wonders: