©  Foto:

CLAY

Nordens største samling af det smukkeste, mest unikke keramiske kunst og porcelæn.

CLAY Keramikmuseum Danmark er et førende Keramikmuseum for keramisk kunst, kunsthåndværk og design i Europa.
Her forenes tradition og fornyelse både i museets samlinger, i arkitekturen og i udstillingerne. Med sin placering på kanten af Lillebælt er CLAY et af landets smukkest beliggende museer. Udsigten over Lillebælt og de to broer er nærværende fra både museets skulpturpark og fra de store panoramavinduer i museets nye tilbygning.

Tag en pause fra konferencelokalet og lad dig fordybe i Europas enestående keramiksamling, der spænder over mere end 235 års designhistorie fra ikoniske danske keramikfabrikker som Den kgl. Porcelainsfabrik, Bing & Grøndahl og Aluminia. Vores erfarne guider vil ledsage jer gennem de spændende udstillinger og give jer et indblik i keramikkens verden.

Efter besøget i museet kan I nyde en hyggelig stund i caféen og udforske museumsshoppen, der tilbyder unikt keramisk kunsthåndværk og design som mindeværdige souvenirs.

CLAY tilbyder ikke kun en unik kulturel oplevelse, men også en fantastisk ramme for netværksaktiviteter og teambuilding med dine kollegaer. Udforsk arkitekturen og den omkringliggende skulpturpark, mens I nyder den smukke udsigt over Lillebælt.

Gør jeres besøg i Middelfart endnu mere mindeværdigt ved at tage et smut forbi CLAY Keramikmuseum Danmark og lad jer inspirere af keramikkens magi og historie.

For priser og åbningstider - klik her

Pris:
Varighed:
Antal: