©  Foto:

Cykelturen Isefjorden Rundt med De 4 Færger

Ta' Isefjorden rundt på cykel, i bil, på motorcykel eller på gåben.

Hop på cyklen, ind i bilen, op på motorcyklen/knallerten eller tag vandreskoene på og oplev al det bedste ved fjordlandet, her i Holbæk, Odsherred, Frederikssund, Roskilde og Lejre. Ved at følge Fjordstien skiltene kommer du hele vejen rundt om Isefjorden og oplever en naturskøn cykelrute med varierende natur, der forbindes af fire færger, så du kan opleve fjorden både fra vand- og landsiden. Følg den ca. 130 km lange fjordsti og nyd en dejlig sommertur med vennerne eller familien.

Næppe noget sted i Danmark findes en smukkere og mere afvekslende natur end her med kilometerlange sandstrande, skove samt landskaber med herregårde og kirker, landsbyer og købstæder med gallerier samt seværdigheder og attraktioner.

 

Find inspiration til cykelturen med De 4 Færger

På turen rundt om Isefjorden er der en masse spændende attraktioner, som er værd at besøge. Tag f.eks. en pause hos en af de mange gallerier i Holbæk, få energi til turen og spis i en af de lokale restauranter i Holbæk eller på halvøen Tuse Næs. Hvis I har mod på det kan I også tage en lille vandretur gennem istidslandskabet ved at følge en vandretur på Tuse Næs. Hvis I elsker outdoor aktiviteter og fjordlivet, så er der mange sjove maritime oplevelser, herunder kajak, SUP-boarding, kano sejlads, strande og flere forskellige sejlture ude på fjorden. Midt på Isefjorden finder du øen Orø, hvor du virkelig kan opleve livet ved fjorden. Tag på stranden, bliv inspireret i et lokalt galleri, eller besøg et bryghus.

 

Overnatning på cykelturen Isefjorden Rundt

Uanset om du tager turen på en eller flere dage, så er det en hyggelig del af turen at opleve de lokale havnebyer på ruten. Find, for eksempel, overnatning i Holbæk, der især kendetegnes ved sin historiske træskibshavn eller få en anderledes kunstoplevelse, ved at finde de mange gavlmalerier i Holbæk.

 

Billetter

Cykelturen Fjordstien forbindes af de 4 færger: Rørvig-Hundested færgen, Kulhuse-Sølager færgen, Hammerbakke-Orø færgen og Orø-Holbæk færgen.

Det nemmeste er at købe billetterne ombord på den første færge på jeres tur - bare spørg efter "4 færger billetter". Køb en billet per person samt en billet per køretøj. 

Én "4 færger billet" giver én tur på hver færge i vilkårlig rækkefølge. Alle fire færgeture skal ikke tages på samme dag.

 

 

 

Afgangstider: Fra Holbæk til Orø, (ca. 25 min. sejlads), fra Orø til Hammer Bakke, (ca. 6 min.), fra Kulhuse til Sølager, (ca. 10 min.), fra Hundested til Rørvig, (ca. 30 min.).

 

Isefjorden rundt | Copywrite VisitHolbaek