Gå til indhold
©  Foto:

Danhostel Ebeltoft

Danhostel Ebeltoft finder man lige "på toppen". Overnat i et af 43 flotte værelser med eget bad/toliet og en fantastisk udsigt over Ebeltoft Vig, hvor solnedgangen om sommeren er "sød musik" for øjet.

Danhostel Ebeltoft finder man lige "på toppen". 43 flotte værelser med eget bad/toliet og en fantastisk udsigt over Ebeltoft Vig, hvor solnedgangen om sommeren er "sød musik" for øjet. Med nyt vandrerkøkken, udekøkken, pejsestue, flere gruppe-, plenum- og konferencerum og restaurant med eget storkøkken får man et unikt besøg på et fantastisk plet på Djursland.

Gangsti fører til Ebeltofts gamle bydel, med toppede brosten, en masse spændende forretninger, cafémiljø og en by der vokser fra 6.000 til 60.000 ”indbyggere” i sommerferien. Ebeltoft er en af Danmarks mest unikke turistattraktioner. ”Det gamle rådhus”, "Glasmuseet", arbejdende glaskunstnere, Fregatten Jylland, Mols bjerge, lystfiskerparadis, og de gode strande, er blot nogle af de muligheder man har i Ebeltoft. Centralt beliggende for ture til Mols Bjerge, Djurs Sommerland og Ree Park.

Danhostel Ebeltoft drives af EBIC Ebeltoft Idrætscenter, hvor der er mulighed for en tur i den nyrenoverede svømmehal eller det helt nye 400 m2 store motionscenter - se www.ebic.dk. Om aftenen slapper man af og nyder en lun sommeraften i den hyggelige gård, hvor mulighederne for at grille er helt i top. Her får alle, kursister, feriegæster, lejrskoler og sportsgrupper, en topmulighed for et godt ophold. Også "top selection" for kurser og konferencer.

Se kontrolrapport

Share your wonders: