©  Foto:

Danhostel Svendborg

I hjertet af Svendborg og alligevel i rolige omgivelser ligger Danhostel Svendborg. I Svendborg kan I opleve eventyrlige slotte, naturens vilde dyr og et pulserende byliv. Den sydfynske natur indbyder til aktive ferier.

I hjertet af Svendborg og alligevel i rolige omgivelser ligger Danhostel Svendborg. I Svendborg kan I opleve eventyrlige slotte, naturens vilde dyr og et pulserende byliv. Den sydfynske natur indbyder til aktive ferier.

Svendborg er en skøn og livlig by, der oser af aktiviteter året rundt: gågaden er fyldt med spændende specialbutikker, der er gallerier, man kan snuse rundt i. Trænger I til en lille pause, er der et bredt udvalg af gode caféer og restauranter.

Overnat i det moderne hostel i hjertet af Svendborg

Her er du tæt på alting: Den hyggelige midtby med små specialbutikker og et rigt caféliv, det Maritime Center på havnen og det børnevenlige naturhistoriske museum Naturama, hvor I kommer helt tæt på bjørne, hvaler og havørne.

I overnatter i lyse værelser, som alle har eget bad & toilet. Der er hyggelige oaser rundt om i huset, hvor I kan slappe af og planlægge feriens udflugter. Om sommeren kan I sidde på terrassen og nyde solens stråler, mens børnene hopper på trampolinen. På regnvejrsdage er der lagt op til familiefight – I kan låne brætspil i receptionen eller benytte deres air hockey i kælderen. I deres gæstekøkken kan I tilberede jeres måltider, eller låne I kan grilllen og spise ude, når vejret tillader.

Aktiv i det fri

Holder I af at kombinere jeres ferier med vandrer- eller cykelturer? Den flotte sydfynske natur indbyder til løbe, - cykel, eller vandrerturer. Fx på Østersøruten eller i det Sydfynske Øhav med et øpas. Hos Danhostel Svendbotg overnatter I i cykelvenlige omgivelser. stedet er Bed + Bike certificeret, kan I få jeres cykel opbevaret sikkert natten over.

Hold møder i professionelle omgivelser

Når du afholder din konference eller dit kursus på Danhostel Svendborg, skal du ikke tænke på det praktiske. De har personale som står klar til at hjælpe under hele opholdet: fra du kontakter dem første gang til I er afrejst igen. Danhostel Svendborg sørger for servering af lækre sunde måltider, at elektronikken virker mv. Her skal du blot fokusere på en ting - nemlig at holde en god konference eller et godt kursus.