Gå til indhold
©  Foto:

Danhostel Vejen

Som overnattende gæst på Danhostel Vejen har du gratis adgang til svømmehallen og motionscentret i Vejen Idrætscenter inden for de offentlige åbningstider.

Danhostel Vejen er et vandrehjem, som ligger i en selvstændig bygning lige ved siden af Vejen Idrætscenter. Her er du på én gang tæt på naturskønne omgivelser og på de store færdselsårer som Esbjerg/Kolding-motorvejen og Hærvejen. Vandrehjemmet ligger med udsigt til Vejen Idrætscenters boldbaner og udendørsfaciliteter og ganske tæt på stisystemer både til skov, Vejen Midtby og højskolebyen Askov.

Danhostel Vejen rummer 16 velindrettede værelser, der alle har eget bad og toilet, tv og gratis trådløst internet.  Værelserne har 1-6 senge. Der er hyggelige fællesrum og veludstyret køkken, som de overnattende gæster kan benytte sig af. I selv Idrætscenteret finder du Sportscaféen, der har åbent hele dagen alle ugens dage. Her kan du købe lækre frokost- og aftensmadsretter, der er saltabar og snacks og drikkevarer.

Som overnattende gæst på Danhostel Vejen har du gratis adgang til svømmehallen og motionscentret i Vejen Idrætscenter inden for de offentlige åbningstider.

Danhostel Vejen kan anvendes som overnatningssted på jeres ferie, hvor I kan besøge Legoland, Givskud Zoo, eller byer som Kolding, Ribe eller Esbjerg. Er du vandrer eller på cykelferie langs Hærvejen, er du også velkommen, og husk, at vi i Vejen Idrætscenter har forskellige muligheder for restitution efter en lang dag på benene. Stedet er også velegnet til lejrskoleophold eller sportscamps.

Ind- og udtjekning af værelser
Der er ankomst til værelser alle hverdage fra 14.00-22.00 og fredag+weekend 14.00-18.00. I sommerferiesæsonen fra uge 27-33 er der indtjekning frem til kl. 22.00 alle dage. Ved senere ankomst bedes I ringe til receptionen på telefon 75 36 05 00. Betaling for overnatning skal ske før ankomst, du får en faktura tilsendt efter du har booket.

Udtjekning og aflevering af nøgler skal ske senest kl. 10.00 på afrejsedagen.