©  Foto:

DCU Camping Kulhuse

Nyd en ferie på Kulhuse Camping. Nyhed! Nye, lækre luksushytter

Besøg et af de mest naturskønne områder på Sjælland med børnevenlig strand, aktiviteter på pladsen og tæt på Nordskoven med Danmarks ældste egetræer.

Fred og ro i smukke omgivelserPå spidsen af Hornsherred finder du en skøn plads med fred og ro midt i et naturskønt område. Sandstranden er kun et stenkast væk og indbyder til vandlege og slentreture i vandkanten.Skovstier og slotshaveNordskoven med Danmarks ældste egetræ, Kongeegen, og masser af afmærkede stier ligger tæt på pladsen. I kan også besøge det nærliggende Jægerspris Slot og gå på opdagelse i slotsparken.Hyggelige Hundested og FrederikssundDen lille færge fra Kulhuse til Sølager tager bare fem minutter, så I er hurtigt i Hundested, hvor I kan opleve havnen med små butikker, minigolf og spisesteder. Frederikssund byder på en hyggelig gågade og det farverige kunstmuseum, J.F. Willumsens.

Legeplads, shelter med bålpladsPladsen ligger i et flot, kuperet område med høje fyrretræer og et fredet naturområde, hvor du kan gå en god tur med familiens fire- og tobenede medlemmer.På den spændende, udfordrende legeplads er der alt, hvad legesyge børn kan ønske med sig med bl.a. hoppepuder, klatre- og gyngestativer, svævebane og boldbane. Helt for sig selv ligger shelter og bålplads, hvor du kan nyde snobrød og dejlig aftenstemning.