©  Foto:

Den Gyldne Ovn

Den Gyldne Ovn serverer lækre hjemmelavede sandwich, salater, brød, kager, is og kaffe af høj kvalitet til rimelige priser.
Vores brød er bagt i egen stenovn og vi bruger altid friske råvarer. Gå hellere ikke glip af vores brunchplatte og vores byg-selv-burger.

Brunch serveres med røræg, bacon, cocktailpølser, skinke, 2slags ost,pandekage m/sirup, naturel yoghurt med musli, frisk frugt samt brød.

Byg-selv-burger: Byg selv den burger der smager dig. Vælg mellem kylling eller oksekød og tilføj dine favoritter. Serveres med krydrede bådkartofler.

Vi vil kendes for:
Sund mad af friske råvarer
Hurtig betjening
God service
Vores hygiejne er altid i top.

FREE WIFI i butikken.

Står du og skal arrangere et møde, en udflugt, et kursus eller afholde en privat fødselsdag, en konfirmation eller andre arrangementer, hvor gæsterne bliver sultne? Vi anbefaler vores hurtige og bekvemme koncept, hvor vi leverer velsmagende mad direkte til dig.

Du ringer og bestiller, og vi aftaler et leveringstidspunkt og sted, hvor vi kommer ud med maden. Du kan også bestille mad online. Vi sender så en mail, hvor vi bekræfter bestillingen. Hvis du vil have levering i løbet af kort tid samme dag, anbefaler vi at du også giver os en opringning og fortæller, at din online bestilling er sendt.