Stranden Den Permanente ligger tæt på Aarhus centrum

Den Permanente

Foto: Runi Photopop
Aktiviteter
Strande og udendørsbade
Den Permanente er en af byens bedste og mest populære badestrande. Her har du om sommeren adgang til en gammeldags badeanstalt. Den Permanente ligger kun 2,5 km nord for Aarhus centrum og har livreddere i sommerperioden samt lukkede omklædningsrum, kiosk, toiletter og vandhaner.
Adresse

Salonvejen 1

8240 Risskov

Blå flag 2020

Den Permanente tildeles normalt det blå flag, men grundet renovering frem til november, er det kun muligt at bade uden for anlægget i øjeblikket. Det Blå Flag er en international miljømærkningsordning, der gives til strande og havne, der har en høj vandkvalitet, gode faciliteter, badesikkerhed, forsøger at højne strandens standard og gør en ekstra indsats for miljøet. Mærket er din garanti for godt og rent badevand.

Vinterbadning

I vintersæsonen, der starter den 1. september, er Den Permanente lukket for offentligheden, men åben for vinterbadere fra foreningen Vikingeklubben Jomsborg.

Tips til transport til stranden

Tag cyklen via Salonvejen eller cykelstien langs stranden med retning mod Riisskov, og du kommer direkte til Den Permanente. I bil er der en mindre P-plads ved Sjette Frederiks Kro

Åbningstider

Badeanstalten holder lukket for offentligheden i vintersæsonen. 

#denpermanente #visitaarhus #visitaarhusregionen

Adresse

Salonvejen 1

8240 Risskov

Facilities

Badebro

Tildelt Blå Flag (2020)

Børnevenlig strand

Kiosk/café

Legeplads

Livredder i sommerperioden

Parkeringsplads i nærheden

Toilet

Nøgenbadning

Borde/bænke

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Se mere
Sidst opdateret af