©  Foto:

Depotet i Skelby - B&B

I den lille hyggelige landsby Skelby, der ligger 13 km nord for Næstved, kan I slå jer ned i et gammelt øldepot, der i dag tjener som Bed & Breakfast og byens borgerhus. Stedet drives af frivillige ildsjæle, der gør alt, hvad de kan, for at man skal føle sig hjemme.

Depotet i Skelby – Bed & Breakfast er et ideelt overnatningssted for jer, der er på kanotur på Susåen, da Depotet ligger kun hundrede meter væk fra åen. Stedet er også ideelt for vandrende og cyklende, da ruterne Klosterruten, Munkeruten, Sjællandsleden og Susåleden befinder sig i nabolaget. En kort vandretur væk kan man besøge Gunderslevholm Gods og de to fine landsbykirker, Gunderslev og Skelby Kirke.

Depotet i Skelby har otte værelser med plads til i alt 27 gæster. Der er fælles bad og toilet, et lille køkken, en hyggestue og en stor opholdsstue, hvor skiftende kunstnere udstiller deres værker. Udenfor er der en dejlig, lukket og delvis overdækket gårdsplads med grill og flere borde/bænke. Der kan bestilles morgenmad, ved bookningen. Ellers sørger man selv for morgenmad.

”Depotet” tilbyder ikke kun overnatning, men har også en festsal med plads til op til 50 personer. Festsalen ligger i en selvstændig bygning og indeholder to handicaptoiletter samt et anretterkøkken med alt nødvendigt udstyr. Stedet er ideelt til fester eller mindre virksomhedsarrangementer, hvor gæsterne også har brug for overnatning.

Der er åbent for overnatning og arrangementer hele året.

Pris for et dobbeltværelse er 275,- pr. person og linned kan tilkøbes for 50,- pr. person.