©  Foto:

Design & Streetfood på FÆNGSLET

Kom og oplev unika kunsthåndværk, delikatesser og god mad i gadehøjde, når FÆNGSLET slår tremmerne op for deres årlige designmarked i de rå, men hyggelige omgivelser.

Det bedste fra to verdener

FÆNGSLET og Habengut Marked inviterer over tre dage i sommerperioden til en verden af lækkerhed og forkælelse af sanserne. Der er gratis adgang til alle løjerne uanset om du leder efter et spændende måltid i Fængselsgården til frokost eller aften eller et stykke unika-brugskunst fra en lokal kunsthåndværker. Her vil det være muligt at finde noget for enhver smag til både ganen og boligindretningen. Der vil desuden være aktiviteter for både børn og voksne i løbet af de tre dage – fra spil til koncerter. Så tag familien eller kammesjukkerne under armen til en hyggelig stund i Fængselsgården og Vestsalen.

 

Designmarked i Vestsalen

I samarbejde med Habengut Marked bliver Vestsalen fyldt op med omkring 70 boder med design og kunst. Du vil møde et stort udvalg af fristelser der spænder så bredt som boligindretning, billedkunst, keramik, smykker, delikatesser og tøj fra lokale såvel som nationale designere og kunstnere. Nogle kender du sikkert i forvejen, andre er upcoming navne og mange af bodholderne laver håndlavede unika produkter.

Det vil desuden være muligt at besøge fængslets kunstnerkollektiv Væveriet som holder åbent i anledning af designmarkedet.

 

Streetfoodfestival i fængselsgården

En række af Horsens-egnens dygtige madsnedkere disker op med gademad i Fængselsgården til både frokost og aften. Til festivalen vil der være et godt og varieret udvalg af retter fra forskellige verdenshjørner, og her vil både store og små kunne finde noget som tilfredsstiller smagsløgene, og i klassisk streetfood-stil kan I vælge hver jeres bod og spise maden sammen.  

 

Social dining i arresten

For en mere eksklusiv og mindeværdig madoplevelse kan I i 2024 købe billet til social dining arrangement i den gamle arrest, hvor lokale Cafe Gran serverer rejer og rosévin ad libitum. Til arrangementet vil der både være fokus på gastronomisk lækkerhed i unikke rammer, men også fællesskab og socialt samvær.

Du kan købe billet til social dining-arrangementet på denne side.

 

Design & Streetfood i 2024

I 2024 afholdes Design & streetfood på FÆNGSLET den 28-30. juni. Der er gratis adgang til arrangementet, men du må naturligvis flashe dankortet, hvis du vil have en solid smash-burger eller et keramikkrus. Vi lover, at priserne er fair.

ÅBNINGSTIDER, DEISGN & STREETFOOD 2024
Fredag 28. juni: 15-20
Lørdag 29. juni: 11-20 (NB: Designmarkedet lukker kl. 18)
Søndag 30. juni: 11-16