©  Foto:

Ferielejlighed på Agermosegård

Gårdferie på Fyn - Feriehuse tæt på fynske attraktioner

Agermosegaard er en gammel sognegård fra 1875. Afsides gården ligger to feriehuse, hvor du som gæst kan nyde landlivet i ro og fred. Feriehuset er indrettet til fire personer og har eget køkkenalrum, bad, to værelser og egen terrasse. Huset er et godt alternativ til et traditionelt bed and breakfast. Fra sommerhuset er der udgang til en parklignende have og en pavillon med udsigt til sø og marker. Haven byder på gynger og en sandkasse i trygge omgivelser. Feriehuset har fiberbredbånd (300/300 mbit.).
Sommerhuset er velindrettet til børnefamilier, et weekendophold for et par eller to og som overnatning for håndværkere.

Gården ligger i kort køreafstand til Assens by og Odense, som byder på flere muligheder for indkøb. Adskillige cykelruter kan findes i og omkring Barløse og feriehuset er et nemt stop for turister på cykelferie på Fyn. Den fynske kyst og strand ligger kun 5 km. herfra, hvor de lokale og feriegæster få sig en dukkert. Langs kysten er der gode muligheder for at finde steder at fiske og den lokale golfbane ligger i gåafstand fra gården.

Priser
Daglig leje: 899 kr.
Ugentlig leje 5.700 kr.
Længerevarende leje efter aftale.
Med i lejen følger sengelinned, håndklæder og slutrengøring.
Ankomst: efter kl. 16.00
Afrejse: inden kl. 11.00

Hvis du har spørgsmål angående Agermosegaard, Assens eller Fyn, er du altid velkommende til at kontakte os på gården eller på vores hjemmeside agermosegaard.dk.

Vi glæder os til dit besøg.