©  Foto:

Fjerritslev Tennisklub

I Fjerritslev Tennisklub spilles mest tennis for hyggens og motionens skyld. Klubben har ca. 250 medlemmer i alle aldre, og desuden benyttes deres fine banealæg lejlighedsvis af mange andre.

 

Fjerritslev Tennisklub holder til på en skøn anlæg på Brøndumvej 23 i Fjerritslev. Anlægget består af fire baner, en minibane, en slåmur, et klubhus og skønne udenomsarealer.

Bane 1 og 2 er kunststofbaner, som bedre tåler regn og fugt, og der kan der spilles på dem året rundt.

Bane 3 og 4 er grusbaner, som kan anvendes i sommersæsonen, der varer fra standerhejsning i april til banelukning sidste lørdag i oktober. Banerne kan bruges, mens der er dagslys.

Klubhuset er åbent hele året og her findes dame- og herreomklædning, toilet, samt opholdsrum med køleskab og kaffemaskine.

Det er muligt at købe gæstebrik til at booke baner med. Brikkerne kan købes i Idrætscenter Jammerbugt, Brøndumvej 14-16 og til 60 kr. pr. time eller 250 kr. pr. uge (7 brikker). Banerne bookes på en tavle i klubhuset, hvor regler herfor er beskrevet.

I tilknytning til baneanlægget med 4 tennisbaner, har vi et dejligt klubhus der er åben hele døgnet, og et hyggeligt udendørs opholdsområde. I april 2011 er der blevet anlagt en kunstig tennisbane, så der er bedre forhold i våde perioder, og sæsonen kan gøres længere. Denne bane kan bruges hele vinteren

I sommerhalvåret er der altid liv i klubben på hverdagsaftener. Om vinteren foregår aktiviteterne i det nærliggende Han Herred Fritidscenter, Brøndumvej 16.