©  Foto:

Flinchs Hotel

Flinchs Hotel er et hyggeligt byhotel midt i Samsøs hovedstad Tranebjerg.

Centralt hotel i Tranebjerg

Med sin centrale beliggenhed i Samsøs hovedby er et ophold på Flinchs Hotel det ideelle udgangspunkt for udflugter rundt på øen. Der er kun ca. 4 km. til dejlig badestrand i Sælvigbugten, det hyggelige havnemiljø i Ballen eller til en af Danmarks smukkest beliggende golfbaner. Hotellets historie går helt tilbage til slutningen af 1800-tallet, og det er løbende renoveret, så det i dag fremstår lyst og moderne med respekt for hotellets oprindelige udseende.

Flinchs Hotel har 28 værelser, som alle er indrettet med eget eget bad, toilet og TV. Otte af værelserne ligger i tilbygningen ”Stalden”. Hertil er der adgang direkte fra gårdhaven og er dermed ideelle for gangbesværede og kørestolsbrugere. Alle værelser er naturligvis ikke-ryger værelser.

Restaurant og festlokaler

Køkkenet på Flinchs Hotel er baseret på det gode klassiske danske køkken.

Restaurant Flinchs køkken serverer både traditionelle retter, men også andre spændende menuer, som tilberedes med udgangspunkt i de mange friske råvarer, øen har at byde på. Kokken bestræber sig på ved nytænkning at mikse det traditionelle med det mere moderne køkken. Middagen nydes i en afslappet atmosfære i hotellets nyrenoverede restaurant eller, hvis vejret tillader det, i den hyggelige gårdhave.

På Flinchs Hotel finder du i øvrigt både små og store lokaler, som gør hotellet oplagt til at holde fester for op til 100 gæster.