Gå til indhold
©  Foto:

Flinchs Hotel

Et hyggeligt byhotel midt i Samsøs hovedstad Tranebjerg.

Hotel:
Med sin centrale beliggenhed er et ophold på Flinchs  Hotel det ideelle udgangspunkt for udflugter rundt på øen. Der er kun ca. 4 km. til dejlig badestrand i Sælvigbugten, det hyggelige havnemiljø i Ballen eller til en af Danmarks smukkest beliggende golfbaner. Hotellets historie går helt tilbage til slutningen af 1800-tallet og er løbende renoveret, så det i dag fremstår lyst og moderne med respekt for hotellets oprindelige udseende.

Flinchs Hotel har 28 værelser – alle med eget bad og toilet og TV. 8 af værelserne ligger i tilbygningen ”Stalden”.  Her er der adgang direkte fra gårdhaven og dermed ideelt for gangbesværede og kørestolsbrugere. Alle værelser er ikke ryger værelser.

Restaurant:
Restaurant Flinch´s køkken serverer både traditionelle retter, men også andre spændende menuer, som tilberedes med udgangspunkt i de mange friske råvarer, øen har at byde på. Kokken bestræber sig på ved nytænkning at mikse det traditionelle med det mere moderne køkken. Middagen nydes i en afslappet atmosfære i hotellets nyrenoverede restaurant eller, hvis vejret tillader det, i den hyggelige gårdhave.

Share your wonders: