©  Foto:

Formel B

Nyd en Michelin-stjernet madoplevelse i hjertet af Frederiksberg på Formel B - en moderne restaurant, hvor smag, kvalitet og god mad går hånd i hånd.

I næsten to årtier har Formel B udviklet sig til at være en hjørnesten på den danske restaurantscene. Der er tale om en moderne, kontemporær Michelin-restaurant, som tilbyder unikke og varierede madoplevelser i en atmosfære, hvor alle kan føle sig velkomne. 

Den dynamiske menu består af ti til tolv retter og små anretninger, der varierer afhængigt af årstidernes råvarer, og hvad køkkenet finder på. Du kan selv sammensætte en 5-retters menu, mens grupper på syv gæster eller derover får en menu udvalgt af køkkenchefen. 

Økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd er i højsædet her. Formel B har gennem årene udviklet et tæt samarbejde med sine danske råvareproducenter for at sikre, at det, der serveres i restauranten, lever op til deres ambition om et bæredygtigt og kvalitetsbevidst måltid.  

Derfor har visionen i Formel B-køkkenet altid været at fokusere på kvaliteten af råvarerne. Formel B arbejder tæt sammen med sine leverandører, som hovedsageligt er små danske producenter, der deler restaurantens respekt for bæredygtighed og natur. 

En anden af Formel B's helt store kvaliteter er vinkælderen og dens eksklusive samling. Formel B tilbyder et vinudvalg af højeste kvalitet til overkommelige priser, så glæden ved gode vine kan deles med så mange som muligt. Fra avantgarde naturvine til elegante klassikere - kælderen hos Formel B imødekommer enhver smag og ethvert budget. Og hvis du har et blødt punkt for en tår Bourgogne, er dette stedet for dig.