©  Foto:

Formiddagsture i GLASKAJAK® - Lokale Fortællinger

Tag på opdagelse på en formiddagstur i glaskajak på Limfjorden

Formiddagsture i GLASKAJAK®

Oplev det ellers hemmelige og skjulte marineliv under Limfjordens overflade i de unikke, fuldstændig gennemsigtige kano-/kajakhybrider med VisionKayak - et af de eneste steder i Europa!

Turene i GLASKAJAK® er næsten som at snorkle - bare uden at skulle i vandet, og på formiddagsturene får du maksimal vandkikkerteffekt, da des mere dagslys, des nemmere er det at se gennem vandet. Disse ture er perfekte for familier med børn i alle aldre, par, vennegrupper, kollegaer, events mv. Alle kan være med uanset alder og erfaringsniveau.

På turene kan du opleve krabber pile over fjordbunden, bittesmå søanemoner vinke op til dig, ålegræsset kilde bunden af din kajak, store muslingebanker, små fisk, og, hvis du er heldig, de sjældne limfjordsøsters og søstjerner, samt resten af livet i fjorden. Samtidig kan du nyde en dejlig oplevelse på vores særligt smukke del af Limfjorden, der har smukke skrænter, et rigt fugleliv og skov helt ned i vandkanten.

Alle kan være med på VisionKayaks ture - uanset alder og erfaringsniveau, da vores GLASKAJAK® er ekstremt stabil, åben, sikker, samt meget nem at ro og styre. Du vil få udleveret en sikkerhedsgodkendt svømmevest (størrelse 2 år til voksen XXL), der skal bæres på turen, samt modtage en kort introduktion til grundlæggende teknik på land. Med på turene er altid minimum én instruktør fra VisionKayak til at sørge for sikkerheden og besvare eventuelle spørgsmål om de transparente kano-/kajakhybrider, om teknik, området, og livet under overfladen.

VisionKayak er det første sted i Danmark (og resten af Central- og Nordeuropa!), hvor du kan opleve de gennemsigtige kajakker, så her er virkelig en fantastisk mulighed for at få en helt særlig oplevelse på din ferie! Husk også at se vores solnedgangs- og fuldmåneture i GLASKAJAK®

 

Book denne lokal fortælling

Dato: Sæsonen er fra ca. maj til august (med forbehold for vind og vejr) - se hjemmesiden for datoer og booking 
Sted: Marienlyst Strand, 7800 Skive
Information og booking: www.visionkayak.com/booking 

Pris for 1,5-2 timers tur inkl. kort introduktion på land:

200 kr./barn t.o.m. 12 år

250 kr./voksen