©  Foto:

Fuldmåneture i GLASKAJAK® - Lokale Fortællinger

Oplev ro under fuldmånens sølvfarvede skær i glaskajak på Limfjorden

Fuldmåneture i GLASKAJAK®

Oplev fuldmånens magiske sølvfarvede lys over Limfjorden, nyd solnedgangens eksplosion af gyldne farver og gå samtidig på opdagelse i det ellers hemmelige og skjulte marineliv under overflade i de unikke, fuldstændig gennemsigtige kano- /kajakhybrider med VisionKayak - et af de eneste steder i Europa!

Turene i GLASKAJAK® er næsten som at snorkle - bare uden at skulle i vandet! Kajakkerne fungerer nemlig som enorme vandkikkerter, og da fuldmåneturene starter i det sidste dagslys, får du også på disse ture mulighed for at gå på opdagelse under overfladen. Du er også velkommen til at medbringe en lommelygte (på eget ansvar), så I kan lyse ned i vandet og derved fortsætte jeres marine opdagelsesrejse efter dagslyset er forsvundet. Husk dog også at kigge op og rundt: for efterhånden som solen bevæger sig tættere og tættere på horisonten, bliver himlen over fjorden farvet af solnedgangens smukke, gyldene toner med lyserøde, orange og røde nuancer, der efterhånden erstattes af turkist, lilla og senere mørkeblå. Efter vi har nydt solnedgangen og begynder at ro tilbage, vil fuldmånen langsomt krybe op over horisonten. Efterhånden som fuldmånen står op, bliver den større og større - og mere og mere tydelig, indtil den til sidst bader Limfjorden helt i sit magiske, sølvfarvede lys. Det er SÅ smukt!

På de vindstille aftener spejler himlens smukke farver sig i fjorden, og vi kan ro ud med direkte udsyn mod vest til solnedgangen. Når solen er gået ned, ror vi tilbage til stranden, mens fuldmånen bliver mere og mere tydelig og til sidst bader fjorden i sit magiske, sølvfarvede lys - og de klareste stjerner én efter én tændes på den tidlige aftenhimmel. Disse ture er perfekte for familier med børn større børn, par, vennegrupper, kollegaer, events mv.

Under overfladen kan du opleve krabber pile over fjordbunden, bittesmå søanemoner vinke op til dig, ålegræsset kilde bunden af din kajak, store muslingebanker, små fisk, og, hvis du er heldig, de sjældne limfjordsøsters og søstjerner, samt resten af livet i fjorden. Samtidig kan du nyde en dejlig oplevelse på vores særligt smukke del af Limfjorden, der har høje skrænter, et rigt fugleliv og skov helt ned i vandkanten - og i solnedgangens lys bliver det endnu flottere. På fjorden gør mågerne klar til natten i grupper, der ses som lyse pletter rundt omkring på fjorden.

All kan være med på VisionKayaks ture - uanset alder og erfaringsniveau, da vores GLASKAJAK® er ekstremt stabil, åben, sikker, samt meget nem at ro og styre. Du vil få udleveret en sikkerhedsgodkendt svømmevest (størrelse 2 år til voksen XXL), der skal bæres på turen, samt modtage en kort introduktion til grundlæggende teknik på land. Med på turene er altid minimum én instruktør fra VisionKayak til at sørge for sikkerheden og besvare eventuelle spørgsmål om de transparente kano-/kajakhybrider, om teknik, området, og livet under overfladen.

VisionKayak er det første sted i Danmark (og resten af Central- og Nordeuropa!), hvor du kan opleve de gennemsigtige kajakker, så her er virkelig en fantastisk mulighed for at få en helt særlig oplevelse på din ferie! Husk også at se vores formiddags- og solnedgangsture i GLASKAJAK®

 

Book denne lokal fortælling

Dato: Sæsonen er fra ca. maj til august (med forbehold for vind og vejr) - se hjemmesiden for datoer og booking 
Sted: Marienlyst Strand, 7800 Skive
Information og booking: www.visionkayak.com/booking 

Pris for 1,5-2 timers tur inkl. kort introduktion på land:

200 kr./barn t.o.m. 12 år

250 kr./voksen