Gå til indhold
©  Foto:

Furesøen

Furesøen ligger i Nordsjælland med kyster grænsende op til de tre kommuner Furesø, Rudersdal og Lyngby-Taarbæk. Området er meget naturskønt, og du vil kommen gennem flere udkigsposter på din vej rundt om søen, fx Høje Klint, som også er anlagt som badested, dog uden livredderopsyn.

Furesøen er Danmarks dybeste sø med 37,7 meter til bunden på det dybeste sted. Furesøen bruges flittigt at svømmere, roere anden form for vandsport.

Det kan du lave

Furesøbad
Furesøbad er en offentligt anlagt badestrand. Udover badeanlæg for store og små finder du her mulighed for forplejning samt omklædnings- og toiletfaciliteter. Læs mere her.

Picnic ved søbredden
Udsigten ved Furesøbad er enestående. Den tager sig fantastisk ud i alt slags vejr. Så pak en madkurv, eller brug en af de faste grill-steder, som ligger foran Furesø Marina. Nyd udsigten og naturen omkring dig.

Tag ud med Baadfarten
Om sommeren kan du tage en tur med Baadfarten, der siden 1890 har sejlet ture på Furesøen, Lyngby Sø, Bagsværd Sø og Vejlesø. Baadfarten stammer tilbage til 1890’erne. De smukke skibe sejler ikke længere på damp, men ånden og den smukke udformning gør turen særligt skøn. Find flere informationer om priser, åbningstider m.m. her.

Lej en kano
Du kan leje en kano til at udforske Furesøen fra vandkanten på egen hånd. Udlejningen ligger i Lyngby og du kan finde flere informationer på udlejers hjemmeside.  

Share your wonders: