©  Foto:

Gåsevig Strand Camping

Gåsevig Strand Camping tilbyder en moderne campingplads med nye faciliteter og ekstra fokus på en aktiv ferie med oplevelser på vandet.

 

Gåsevig Strand Camping er et mekka for havkajak sejlads. Danmarks førende udbyder af havkajakkurser, "Outdoorsports", har valgt netop Gåsevig Camping som det perfekte sted at afholde deres kurser om sommeren. Her er alle nødvendige forhold på pladsen, og naturen til vands skal bare opleves!

Gåsevig Strand Camping udlejer havkajakker direkte fra pladsen, og hvis I har egen båd er det muligt at sætte båden i vandet fra pladsens lille bådslip, og så er det overladt til fantasien om man vil fiske, stå på vandski, dykke eller bare nyde naturen til havs.

Hen over sommeren arrangerer pladsen bl.a. forskellige vandaktiviteter, alt efter vind og vejr. Det kan f.eks. være actionfyldte ture på bananbåd, vandski eller Tube.

Dermed kan pladsen tilbyde sjove oplevelser, med fart og spænding, til både små og store legebørn. I området omkring campingpladsen er der forskellige vandre- og cykleture, og hvis du har nogle spørgsmål, så spørg i kiosken - medarbejderne hjælper gerne. Desuden arbejder Gåsevig Strand Camping og SYDDYK sammen om gode dykkeroplevelser direkte ud for campingpladsen. Har du ikke et kursus endnu, så kontakt SYDDYK. 

En smukt beliggende familieplads direkte ned til egen badestrand

Til børnene er der stor legeplads med bl.a. 2 hoppepuder, klatrestativ, indendørs legeland med Lego, Playstation og puderum samt nyt teenage opholdsrum med fjernsyn, sofa og stereoanlæg. Der er et nyrenoveret opholdsrum, hvor I kan hygge i sofaerne og se fjernsyn på fladskærms-tv'et eller du kan låne en bøg i pladsens lille bibliotek.

Campingpladsens gæster kan benytte sig af et nyt og totalrenoveret fælleskøkken med overdækket terrasse, hvor det er muligt at spise sin egen tilberedte mad.
Der er også et nyt stort familierum på hele 15 m2.

I højsæsonen arrangeres der snobrød, pandekager eller bagte kartofler over åbent ild eller børnediskotek og familie karaoke.

Kommer I uden telt eller vogn, har Gåsevig Strand Camping 5 hytter, som I kan leje, og hvor én af hytterne er med toilet og de resterende uden. Pladsen er centralt beliggende i Sønderjylland med kun 30 min. kørsel til den dansk/tyske grænse.

I pladsens mini-marked kan du hver dag købe friske varer. Friskt morgenbrød (som Gåsevig Camping selv bager) er selvfølgelig klar fra morgenstunden, og i højsæsonen kan du også finde et udvalg af frisk frugt.