©  Foto:

Glamsdalens Bikepark

Sporet veksler mellem kørsel i skov og åbent land med mange tekniske udfordringer som pumptracks, rockgardens, hop og drops.

Assens kommune og Glamsdalens idrætsefterskole har samarbejdet om etablering af det ca. 3 km. lange mountainbikespor. Sporet veksler mellem kørsel i skov og åbent land med mange tekniske udfordringer som pumptracks, rockgardens, hop og drops.
Sporet byder på udfordringer for den øvede og erfarne rytter. Den første del af sporet er anlagt på et græsareal og opbygget af naturlige materialer, som jord, sten og grus. Her er mange stigninger, sving og nedkørsler, hvor du kan få pulsen op. Når du har passeret de mange skarpe sving, fortsætter du ned i skoven. Skoven byder på singletracks, hårnålesving og flere stejle stigninger samt nedkørsler og broer. Der er alternative ruter undervejs for den ikke så øvede mountainbikerytter.

Mountainbikesporet er på Glamsdalens Idrætsefterskoles grund, men åben for alle og gratis.

Al færdsel foregår på eget ansvar, og der kan være uforudsete forhindringer.

Grønne, blå, røde og sorte pile guider dig rundt på sporet.

Parkering:

Kør efter Langbygårdsvej 10, 5620 Glamsbjerg og benyt parkeringspladsen overfor svømmehallen. Sporet starter og slutter tæt ved parkeringspladsen og er anvist med skilt.

Du kan se et detaljeret kort samt finde ruten på kortet Singletracker her