©  Foto:

Håndværkeriet - Kulturhuset Bispen

I håndværkeriet på Kulturhuset Bipsen, kan du udfolde dine kreative evner.

På Kulturhuset Bipsen i Haderslev tilbyder håndværkeriet velstyrede værksteder, hvor du kan udfolde dig kreativt, lære nyt og dyrke din passion hvor du kan udfolde dine kreative talenter i et fedt miljø med gode facaliteter. Har du brug for hjælp, kan du altid få vejledning i den bemanede åbningstid. At benytte værkstederne koster DKK 40 kr i entré og for de marterialer du bruger. Timepris: 20 kr. for én time. 

Du finder håndværkeriets åbningstider her

Keramikken 

I keramikværkstedet kan du dreje eller forme ler. Du kan anvende drejemaskiner og kermaikovn, som du kan bruge, efter du har taget introkurset.
Du kan købe ler hos keramikken. Det koster 30 - 55 kr pr kilo. Prisen på brænding udregnes sammen med en af de ansatte. Glasur er med i brændingsprisen. 

Systuen 

I systuen står der symaskiner, klippebord og overlockere til rådighed. I værkstedet medbringer du selv stof til dit projekt. I værkstedet finder du også sytråde og sakse.

Glasværket (åbent efter aftale

I glasværket kan du lave skåle, fade eller dekorationer til hjemmet af koldglas. I håndværkeriet er der et stort udvalg af Bulls Eye glas, som du køber.
Du må bruge værkstedet, efter du har deltaget i et introkursus. 

Lad kreativiten blomstre i håndværkeriet på Kulturhuset Bispen du kan læse mere om det hele her