©  Foto:

Harte Skov - Skov lidt udenfor Kolding

Man har ved tilplantningen af Harte Skov, haft chancen for at plante efter alle kunstens regler, så der er i skoven plantet mange forskellige træer og buske. Sammensætningen gør, at skoven er mere modstandsdygtig overfor vindpåvirkning og sygdomme, den har derfor et mere stabilt økosystem. Mangfoldigheden i plantevalget gør også skoven mere spændende at færdes i.

I Harte Skov er der forskellige afmærkede ruter af varierende længde, og der er mulighed for parkering i den nordlige og sydlige ende af skoven samt på Harte motorvejsrasteplads og ved Landbomuseet.

I Harte Skov er der enkelte steder opsat borde og bænke, hvor den medbragte mad og drikke kan nydes. Yderligere er der i den ene ende af skoven en hundeskov, hvor hunden kan løbe rundt uden snor. 

I skoven ligger også en teltplads, som er placeret i kanten af Harte Skov med udsigt ud over Vester Nebel Ådal. Ved teltpladsen er der plads til to små telte og mulighed for bål. Pladsen kan ikke bookes, men er gratis at benytte. Pladsen ligger i forbindelse med et stiforløb. Der er adgang til vand og offentlige toiletter ved Landbomuseet fra påske til efterårsferien.

Find her praktiske informationer om Harte Skov.