©  Foto:

Høbjerggård – En vingård med sjæl

Høbjerggård ligger idyllisk bag Høbjerg Hegn, en lille skov tæt på Helsinge i Nordsjælland. Få en omvisning i vinmarkerne, hvor rækker af planter strækker sig ud i landskabet, og få indblik i de spændende processer bag vinproduktionen i gårdens vineri.

En tur over markerne og indsigt i fremstilling af vin.

Et besøg på vingården Høbjerggård skal være en komplet oplevelse. Tag med på en tur gennem vinmarkerne og se de forskellige planter, der står på snorlige rækker i landskabet.

Besøg også vineriet, der er designet til at give indsigt i processerne, der kræves for at fremstille vin. Til sidst bliver du inviteret ind i det hyggelige mødelokale for at smage på gårdens vine, der spænder fra hvidvin over rosé til rødvin.

Gården byder også gæster velkommen til vinarrangementer, virksomhedsbesøg og mindre fester.

Besøg Høbjerggård Vingård

En gammel gård og en ny vintradition.

Høbjerggård stammer fra 1979 og blev i næsten 40 år anvendt til heste, med hestestald, ridebane og tilhørende ridestier.

Da ejendommen blev overtaget i 2016, skulle dens potentiale udforskes. Beslutningen faldt på at etablere en vingård. Det var egentlig ikke planen ved overtagelsen af gården, men i dag står der 3.000 vinplanter på markerne og produktionen er i fuld gang.