©  Foto:

Hørby Færgekro

I midten af 2021 blev Hørby Færgekro overtaget af en gruppe næsboere og næs-venner. Færgekroen er i gang med at undergå en trinvis renovering. Ønsket er at forvandle kroen til et samlingssted for lokale familier, sommerhusgæster og rejsende fra nær og fjern, som ønsker en dejlig madoplevelse, forkæles med et ophold med fjordudsigt eller fejring af en særlig begivenhed.

Restaurant
Uanset om du kommer forbi til lille let anretning på terrassen eller en romantisk middag skal du fornemme, at vi har kræset om dit måltid og dig. Stilen er nordisk, hvilket betyder enkel og velsmagende mad og drikke. På vores menu findes friske, lokale råvarer med respekt for sæsonen. De lækre retter kommer dog ofte til at kæmpe om at få din opmærksomhed grundet det formidable vue over fjorden.

Restaurant

Hotel
Trænger du til at slappe af og nyde livet, så tag en dyb indånding af den friske luft, fald i søvn til lyden af bølgeskvulp og lad os forkæle dig et par dage. Vores lille atmosfæriske færgekro kan tilbyde overnatning på et af vores 17 værelser, som vi har opdelt i forskellige kategorier. Den storslåede beliggenhed ned til fjorden er afspejlet i værelserne med et lys indretning og detaljer fra hav og havn.

Hotel