©  Foto:

Holmens Camping

Holmens Camping er beliggende på halvøen Holmen, midt på den jyske højderyg. Den jyske højderyg er et morænelandskab fra istiden med bakker som Danmarks eneste flod, Gudenåen, slynger sig igennem og hvor du også finder mange søer og mindre vandløb.

Camping i Danmarks smukke natur

Fra Holmens Camping har du mulighed for at ro eller padle gennem noget af Danmarks smukkeste natur. Oplev det danske kulturlandskab, småskove, enge og marker veksle med bondegårde og idylliske småbyer. Tag kikkerten med for fuglelivet er varieret og der er mange spændende seværdigheder undervejs. 

Masser af aktivitetsmuligheder

Campingpladsens aktivitetstilbud inkluderer bl.a. kano-, både- og cykeludlejning, 18-hullers compact minigolfbane på kunstgræs, overdækket vandland med tre store oplevelsesbassiner udbygget med seks sjove vandaktiviteter. Der er også en spændende 4-stjernet Put-and-Take sø direkte ved pladsen med bl.a. kæmpe ørreder.

Der er toiletbygning med familierum, puslerum, møntvask og handicapbaderum.

Du kan også finde kiosk og grill bar, TV, spillemaskiner og udendørs bordtennis, udlejning af hytter. Der er aktiviteter hver weekend, mooncarbane og hundelegeplads. Endelig er der trådløst hotspot på hele pladsen.

Se, hvad andre deler på Instagram

#danmarkssmukkeste #visitdanmarkssmukkeste