VisitDenmark

Hotel City Holstebro

Hotel City Holstebro ligger i en historisk bygning fra 1910 tegnet af arkitekt Ulrik Plesner. Bygningen var oprindeligt et alderdomshjem - "Sysselting".

I dag er bygningen forvandlet til et moderne koncepthotel med 32 værelser indrettet med respekt for den oprindelige arkitektur.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Holstebro, hvad enten du rejser som turist, familie, forretningsrejsende eller som gruppe. 

Her kan du slappe af i vores store have med mange terrasser og grønne områder. 

Hotel City Holstebro ligger i gåafstand til Holstebro Banegård og gågaderne - kåret som Danmarks Bedste handelsby 2020. Her kan du gå på opdagelse i over 200 specialforretninger, restauranter, caféer, attraktioner og kunst i gadebilledet.

Gå ikke glip af Alberto Giacomettis berømte "Kvinde på Kærre" foran Det Gamle Rådhus, hvor der om sommeren er en lille turistinformation.

Er du sulten efter mere kunst, kan du tage med på en gratis byvandringring til kunsten i Holstebro og høre om de mange kustværker, du finder i belægningen i gågaden og på gader, facader, pladser og hustage i byen. 

Passer det bedre med en aftentur, tilbyder Kulturvægterne en gratis vægtertur med fortælling og sange om kunstværkerne på hverdagsaftener i juli og august. 

Holstebro Kunstmuseum kan du se værker af blandt andre danske Tal R, Heerup og internationale kunstnere som Matisse og Picasso.