Hotel Frederiksminde

Foto: VisitSydsjælland-Møn
Overnatning
Hoteller
Adresse

Klosternakken 8

4720 Præstø

Kontakt

E-mail:info@frederiksminde.com

Telefon:55909030

Med en af de smukkeste beliggenheder og sine historiske omgivelser skaber Hotel Frederiksminde de perfekte rammer om ethvert møde eller selskab, som skal være noget helt specielt.

Hotellet ligger i midten af det smukke Frederiksminde-anlæg, der hæver sig over kysten og Præstø strand nedenfor. Her er stille og idyllisk, kun et stenkast fra fjorden. Man skuer ud over Præstø Fjord fra hotellet; både udefra fra hotellets terrasse og inde fra de elegante spisestuer er udsigten enestående.

Hotellet er nænsomt og stilsikkert restaureret og fremstår i dag i den originale romantiske stil fra slutningen af 1800-tallet. 19 elegant udsmykkede værelser og suiter, som er individuelt og stilfuldt indrettet med antikviteter og klassisk interiør, inviterer til et ophold i ro, kombineret med en atmosfære af luksuriøs komfort, velvære og afslapning. Spatilbud, tilpasset det individuelle behov, understøtter oplevelsen.

Og så er der det prisbelønnede moderne nordiske køkken med køkkenchef Jonas Mikkelsen i spidsen. Det kan ikke undre, at køkkenet gang på gang får hæder og rosende anmeldelser - blandt andet en stjerne i den berømte og anerkendte Michelin guide. Derudover har de også som en af de første restauranter i Norden også fået anerkendelsen for bæredygtig gastronomi.

Her er tale om et køkken i særklasse med råvarer af ypperste kvalitet – havets friske udbud, sæsonens vildt, grønt dyrket i hotellets egen køkkenhave og lækkerier fra små, lokale producenter.

Tag til Hotel Frederiksminde, efterlad travlhed og hastværk derhjemme og lad jer forkæle i historiske og kystnære omgivelser på toppen af præsternes ø.

For yderlige informationer angående reservationer og priser gå besøg Hotel Frederiksminde hjemmeside. 

Adresse

Klosternakken 8

4720 Præstø

Facilities

Hund tilladt

Dobbeltværelse: > DKK 1500

Kapacitet: Værelser (19)

Restaurant

Egen parkeringsplads

Elevator

Internetadgang

Mødefaciliteter

Spa

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Destination SydkystDanmark