©  Foto:

Hotel Herning

Velkommen til Hotel Herning; ved Boxen uden at koste kassen. 

Hotel Herning er et familie drevet hotel, som gør en dyd ud af at give gæsterne en unik oplevelse gennem nærværende og personlig betjening. I receptionen står Hotel Hernings veloplagte receptionister altid klar med information om området og Hernings mange oplevelsesmuligheder.

Hotel Herning har tidligere fungeret udelukket som et messehotel, men er løbende blevet shinet op for at kunne efterleve nutidens krav til hotelovernatninger. Hotellets nuværende forpagtere, Dolphin Familien, overtog i april 2023 og har siden da, med stor entusiasme, serviceret Hotel Hernings mange og mangfoldige gæster. Om man besøger Hotel Herning for at tage på messe, er på forretningsrejse eller måske for at opleve en koncert i Jyske Bank Boxen, vil man altid blive taget varmt imod her på Hotel Herning.

Hotel Herning er, som nabo til Messecenter Herning, MCH Arena samt Jyske Bank Boxen, et ideelt overnatningssted når du er i Herning. Hotellet har ideelle tilkørselsforhold og ligger kun 5 minutters kørsel fra Herning Kongrescenter i centrum.

Ophold
Hotel Herning har 104 velindrettede værelser med eget bad/toilet og gratis internet.

Alle værelser har fladskærms-TV, hårtørrer gratis WiFi mm. Hotellets værelser er røgfrie, og rygning foregår altså udendørs. Mange af værelserne har direkte indgang udefra, så bilen kan ved de fleste tilfælde parkeres lige udenfor.

Læs mere her..

 

Lokaler
Hotel Herning har 2 restaurant lokaler og nogle mødelokaler. Restauranterne er ideelle til fester så som konfirmationer, bryllupper, barnedåb mm., men er også velegnet til erhvervsmæssige arrangementer såsom konferencer. Hotellet tilbyder at stille projekter, lys og lyd til rådighed.

 

Fitness
På Hotel Herning har hotellet eget fitnesslokale. Lokalet er nyrenoveret, og det er til fri afbenyttelse af hotellets gæster.

 

Galleri Eje Herning
Thomas Eje og Katherine Scrivens Eje har deres helt egen udstilling på Hotel Herning. Galleriet kan findes i kælderen ved morgenmadsbygningen. I receptionen kan man også få hjælp til at finde Galleri Eje Herning.

 

Aktiviteter
Omdrejningspunktet for aktivitet i området er Messecentret, MCH Arena og Jyske Bank Boxen, hvilket ligger delvist rundt om Hotel Herning og alt sammen indenfor en afstand af 150 meter.  Herning midtby og gågade ligger ca. 4 km fra hotellet og det er muligt at komme ind til byen med både tog og bybus.
Hotel Herning er beliggende tæt på Knudmosen – et naturområde, hvor det er muligt at gå på vandreture og nyde det smukke landskab.
I reception vil det søde og hjælpsomme personale være behjælpelig med forslag til aktiviteter og oplevelser i området.