Grøn oplevelse
©  Foto:

Idrættens Hus Hotel og Konference

Idrættens Hus Hotel og Konference

Når I booker jeres næste hotelophold, møde, konference eller event hos os, bliver I en del af Hall of Fame i et miljø, der oser af idræt og store præstationer.
Idet vi deler hus med Danmarks Idrætsforbund og hovedparten af alle specialforbund, har vi mange kompetencer i huset, der kan bidrage til at gøre jeres besøg hos os til noget helt særligt.
Idrættens Hus Hotel & Konference ligger tæt på indfaldsvejene til København og med 3000 gratis parkeringspladser, er det enkelt og nemt for dig og dine gæster at besøge os.
Når du vælger at bo hos os, har du mulighed for efter en lang dag at vælge at slappe af i vores loungeområder eller dampbad. For de mere fysisk aktive kan vi tilbyde træningsfaciliteter udover det sædvanlige - alt er selvfølgelig med i prisen, når du bor hos os.

Hotelværelser

I 2018 blev alle vores hotelværelser, møde- og konferencefaciliteter nyrenoveret fra top til tå, for at give vores gæster den bedste komfort.
Vi har desuden kræset for de små detaljer for dig og dine gæster, da vi ønsker, at I skal have en behagelig oplevelse, når I sover hos os. Fra alle værelser er der udgang til enten små hyggelige gårdhaver eller altaner, med en fantastisk udsigt over boldbaner og Brøndby Stadion - Vi har med andre ord skabt et miljø, hvor man kan slappe af og lade batterierne op.

Møde og konference

Alle vores 16 nyrenoverede mødelokaler har dagslys, vores AV-udstyr er tidssvarende og det trådløse netværk gør, at du ikke skal bekymre dig om andet end indholdet af dit møde, da vi tager os af resten for dig og dine gæster. Vores professionelle mødebookere sørger for gode råd og koordinering undervejs, så vi sikrer at alle detaljer går op i en højere enhed.

Restaurant

Idet vi huser mange eliteidrætsudøvere, er sund og varieret kost en selvfølge hos os. Således er Team Danmark en vigtig sparringspartner, når nye menuer skal kreeres.
Med den rigtige kost er sandsynligheden for et udbytterigt møde, eller behageligt hotelophold altid større idet alle får den rette næring til krop og sind.