©  Foto:

Isle of Møn Spirits

Hvad der startede med en enkelt gin, har over tiden udviklet sig til flere varianter af gin og sidenhen også har inkluderet snaps. I destilleriet der har til huse i den gamle stald hos Sara og Uffe bliver høsten håndsorteret og de forskellige lokale ingredienser destilleret. Herefter bliver den helt rigtige smagssammensætning fundet.

I Askeby på Møn holder Isle of Møn Spirits til, en virksomhed der blev stiftet i 2016 af Sara og Uffe.
Et projekt som til at starte med blot var et eksperiment, der gik ud på om man kunne lave en traditionel gin som udelukkende blev fremstillet på lokale botaniske ingredienser, som vokser naturligt på Møn.

Foruden de mange lækre smagsvarianter af gin og snaps så tilbyder Isle of Møn også forskellige kurser. Blandt andet cocktailkurser, masterclass i at lave sin egen gin, og forskellige kombinationer af rundvisninger og smagsprøver i destilleriet.

Lokal gin baseret på eget sankemanifest

Isle of Møn Spirits er partner og ambassadør for Møn UNESCO Biosfære. Den artsrige natur er grundlag for vores unikke Møn Gin og sammen med mange frivillige høster vi hvert år råvarer i den mønske natur. Med udgangspunkt i dette, har de udviklet et særligt Sankemanifest, der stiller skarpt på hvad de står for, hvordan de arbejder og hvorfor. Det er også muligt at besøge dem i deres destilleri. Omvisninger, events og åbningstider er at finde på deres hjemmeside www.isleofmoen.com

Isle of Møn Spirits er Møn UNESCO Biosfærepartner.