Jul i Den Gamle By

Oplev en rejse gennem 400 års julehistorie og træd inden for i de historiske huse og se, hvordan de danske traditioner opstod. I Den Gamle By er der garanti for julestemning med julepyntede gader, hestevogne og lysende lanterner, mens du kan udforske juleboder og hyggelige butikker. 

Jul alle dage

Du kan nyde julestemningen i Den Gamle By alle dage fra 21. november til 3. januar inkl. den 24., 25., og 31. december samt 1. januar. Der er masser af oplevelser for store og små – se åbningstiderne her. Der er gratis adgang for alle under 18 år.

I år skal du købe billet til Jul i Den Gamle By på forhånd. Det kan du gøre på www.dengamleby.dk.

400 års julehistorie

Følg de 24 lysende lanterner på juleruten rundt i Den Gamle By, og tag på en spændende og lærerig tidsrejse gennem 400 års julehistorie. Oplev juleudsmykningen fra 1600-tallet og frem til 1974 og se, hvornår juletræet, julebukken og julepynt bliver en del af danskernes jul. Du kan få juleruten udleveret, når du køber billet.

Julesporjagt for hele familien

Tag på en rejse og lær meget mere om julen. Få udleveret "På sporet af julen" i billetsalget og følg Lars og Laura rundt i Den Gamle By.

Se efter nisserne i juleskoven

Gå sammen på opdagelse i juleskoven - måske kan I finde drillenisserne? Hold godt øje, for de er svære at få øje på!

Julefrokost i Den Gamle By

Inviter familie eller venner med til en dejlig og hyggelig julefrokost og nyd den ægte julestemning, lækker julemad og lyt til julefortællinger fra juleeksperter i Den Gamle By.

Læs mere om julefrokost og julemenuer her

Julebutik

Kig forbi Den Gamle Bys julebutik, hvor du kan du købe julepynt i alle afskygninger.

Julemad og julegodter

Du skal ikke lede længe efter noget godt til ganen. På de forskellige spisesteder og boder sælges der julemad, varme drikke og julegodter. Nyd en kop varm kakao, og forkæl dig selv med en kage eller juleknas som æbleskiver, honningkagehjerter eller brændte mandler.

GRATIS ADGANG FOR ALLE UNDER 18 ÅR

#julidengamleby #juliaarhus #dengamleby

www.juleaarhus.dk