Gå til indhold
©  Foto:

Jul i Destination Sjælland

Hvad du ønsker skal du få

Her finder I hyggelige julemarkeder, egnsunikke produkter til julebordet og mulighed for at finde og fælde nøjagtigt det juletræ, familien har udset sig.

JULEMARKED PÅ KRAGERUP GODS

Ta’ venner og familie med til årets julemarked på Kragerup Gods og oplev den fantastiske julestemning, de hyggelige stuer med ild i pejsen samt smukke omgivelser.

EVENTYRLIG JUL I BIRKEGÅRDENS HAVER

I kan nyde æbleskiverne i Julecaféen, shoppe i den store Julebutik og i boderne i Juleladen. Vi har masser af børneaktiviteter, gratis slikposer til børn og rigtig julestemning for alle. I weekenderne er det Julemanden, som deler slikposerne ud.

JUL PÅ RYEGAARD

En dejlig juleoplevelse i skoven. Hent familiens juletræ i hestevogn, besøg det hyggelige julemarked og varm jer med gløgg og æbleskiver i Brandsprøjtehuset. Hestevognene står klar og julehyggen er autentisk og gammeldags på den gode måde.

JUL I NYVANG

Oplevelsescenter Nyvang tænder igen julelysene i den gamle landsby og byder gæsterne indenfor til et stort, hyggeligt julemarked med en ganske særlig stemning. Alle drømme om god gammeldags julehygge opfyldes for hele familien. Her findes den helt specielle nostalgiske julestemning.
Så er det rigtig jul!

LUMAGICA -
FROZEN KINGDOM I RINGSTED

Årets mest magiske familieoplevelse ”LUMAGICA – Frozen Kingdom” bliver afholdt i Ringsted mellem d. 12. nov. og 23. dec. 2022.

Isdronningen byder velkommen i sit rige, hvor isfolket og andre eventyrlige figurer gemmer sig i det frosne vinterlandskab.

 

Se alle begivenheder her

Share your wonders: