©  Foto:

Jyllandsakvariet i Thyborøn

Akvarie med fisk fra Nordsøen og Limfjorden og mange andre oplevelser.

Oplevelser i JyllandsAkvariet

I JyllandsAkvariet  kan du komme HELT TÆT på de mange finurlige og farverige fiskearfter, der lever i Nordsøen og Limfjorden.

- Kom, se, rør, følg og vær med til at fodre de fisk, der svømmer rundt og lever godt i akvariet i Thyborøn.

 Måske du tør tage en krabbe i hånden eller stryge en haj på ryggen?

I vores rørebassiner kan du på udvalgte dage være med til at fodre både hajer, rokker og fladfisk. Udforsk vores børne-ubåd og gå på ravjagt på vores indendørs sandstrand. Det rav, du finder, må du selvfølgelig beholde.

Ture ud af huset

Natursafari med traktorbus i Limfjorden: Tag med og oplev den skønne natur omkring Thyborøn, når vi drager på Natursafari i traktorbus. Traktorbussen kører os ud i Limfjorden, hvor vi sammen udforsker og kigger lidt nærmere på de fisk og smådyr, der kribler i vandkanten. Er vi heldige, spotter vi måske en sjov fugl eller fræk sæl undervejs på turen.

Sælsafari: Nyd naturen fra søsiden og kom helt tæt på de mange sæler, der hygger sig på sandøerne, når vi tager på sælsafari  i vores formidlingsbåde med glasruder.

Ravsafari: Få et frisk sus fra Vesterhavet på vores Ravsafarier – hvor du får gode råd om hvor, hvordan og hvornår, du bedst finder rav her langs vestkysten.

Natursafari med traktorbus i Husby Klitplantage

Tag med på natursafari og oplev den særlige natur og det rige dyreliv ved Vedersø Klit og Husby Klitplantage. Der er ture for enhver smag — hør om klitlandskabet og dyrelivet fra en naturvejleder. Traktorbussen kører forskellige ruter afhængig af årstiden.

Østerssafari: er en af de rigtig populære ture. I Limfjordens vande lever en af de mest udsøgte delikatasser, Limfjordsøsters. Vær med når vi i østersæsonen samler dem op og sammen tilbereder dem på grill og smager dem rå.

 

Nyhed 2018

Vi har udvidet vores hajfødeklinik – kom og se de små hajæg og babyhajer, følg dem i akvarierne lige fra ”fødegang”, til ”dagplejen” til de svømmer videre ud i de store akvarier.

Åbent hele året - aktiviteter hele året.

Er I en gruppe, familie, forening eller en større venneflok, der ønsker en helt uforglemmelig oplevelse

– så slå endelig på tråden. Vi er altid klar til at planlægge en dag, helt præcis som I måtte ønske.

 

Kontakt:

JyllandsAkvariet

Vesterhavsgade 16

7680  Thyborøn

Tlf. 97832808