©  Foto:

Klitferie

Midt på Vedersø Klit har Klitferie kontor og herfra udlejes der ca. 250 feriehuse i den smukke natur ved Vesterhavet. Omkring halvdelen af feriehusene er placeret i Vedersø Klit og Vester Husby på store naturgrunde, her er alle feriehusene bygget i mursten med stråtag. 

Klitferie tilbyder kvalitetsferiehuse ved Vesterhavet, og sætter en ære i at sende gæster hjem med gode ferieminder. Derfor tror Klitferie på, at en god ferie består af mere end bare et dejligt feriehus. Klitferie går derfor gerne en ekstra meter for at sikre dig som gæst en dejlig ferie ved Vesterhavet i et Danmarks smukkeste feriehusområder.

Klitferies område ligger i Vestjylland lidt nord for Ringkøbing Fjord, som er et af Danmarks smukkeste feriehusområder.

Klitferie udlejer privatejede feriehuse i området fra Søndervig i syd til Fjand i nord. Halvdelen af feriehusene er beliggende i Vedersø Klit, og Vester Husby. De resterende er beliggende i Søndervig, Nørhede Øst og Vest samt Fjand. Klitferies kontor er placeret på Vedersø Klit, og de er derfor altid i nærheden.

I øjeblikket lejer Klitferie mere end 250 feriehus, og du finder både luksushuse, pool huse, små hyggelige og børnevenlige feriehuse. Det betyder du altid finder et sommerhus der passer til dine behov.

Hos Klitferie er du altid sikret en fantastisk service. Det betyder du altid vil blive mødt af en personlig service, og medarbejdere som altid vil vejlede dig om din ferie. Alle Klitferies medarbejdere er fra området, og de kender alle feriehusene og kan altid vejlede dig om feriehus og område. Derudover er Klitferies telefon også døgnåben, hvis der skulle opstå nødsituationer.  

Hos Klitferie finder du ikke det største udlejningsbureau, men et af de bedste hvor kvalitet er i højsæde.