©  Foto:

Kuglen & Keglen Together

Er du i humør til spil og leg, så er Kuglen & Keglen stedet for dig. Her kan du prøve kræfter med et væld af sjove aktiviteter både ude og inde. Tag familien eller vennerne med til en dag fyldt med konkurrence, adrenalin, smil og glæde i Østjyllands hyggeligste aktivitetscenter.

Et mekka for leg og aktivitet

Nær centrum af Odder finder du et af de sjoveste aktivitetscentre i Østjylland. Så snart du ankommer til Kuglen & Keglen, bliver du mødt af et overflødighedshorn af underholdende valgmuligheder. Her kan du spille, lege, dyste og kæmpe i timevis, uden at du kommer til at kede dig. Og du kommer ikke af med en formue - så snart du har betalt entré, har du nemlig fri adgang til centrets aktiviteter hele dagen. Det koster kun 129 for voksne og 99 for børn (op til 12 år).

 

Regner det ude? Tag kegler på bowlingbanen

Ved Kuglen & Keglens moderne bowlingbaner kan du spille lige så længe som du har lyst. Dyst med dine kære eller træn dine færdigheder med kuglen. Banerne er udstyrede med fuldautomatiske børnebander, og du kan også få rampe og skubbestang til de mindste.

Inde i varmen finder du også poolborde, bordfodbold og airhockey. Så regnen er ingen undskyldning for at blive hjemme.  

 

Skinner solen? Prøv de mange udendørs aktiviteter

Ude i det fri kan du svinge køllen på den kæmpestore 18-hullers minigolfbane. Wild West-golfbanen er helt nybygget med sjove forhindringer og store figurer. Prøv selv om du kan finde den store alligator, eller måske du også spotter en bison? Du kan også prøve et spil krolf, der er en mellemting mellem kroket og golf – eller hvad med stigegolf?

Du finder også mange kæmpestore brætspil på de udendørs arealer. Har du mod på et spil skak, dam, mølle, mikado eller måske kryds & bolle?

Og nå ja – du kan også spille pool-fodbold, beer pong, dåsekast eller styltecross. Valget er dit. Du får travlt, hvis du skal nå det hele.

Hov, vi glemte helt at nævne de tre store hoppeborge, som børn og barnlige sjæle kan hoppe løs i.

 

Escape rooms

Prøv også de helt vildt populære escape rooms, hvor du bliver lukket inde i et rum og skal løse diverse gåder for at komme ud igen. I rummet findes diverse spor og ledetråde, og det kræver godt samarbejde og koncentration at løse gåden, inden timeglasset løber ud. Escape rooms er en sjov aktivitet for alle, der styrker sammenholdet.  

Escape rooms er som den eneste aktivitet ikke omfattet af Kuglen & Keglens Together-pakke, der giver fri adgang til alle øvrige aktiviteter. Rummene skal bookes på forhånd. Læs mere på hjemmesiden.

 

Har du brug for en pause? Snup et måltid mad

Når sulten melder sig kan centrets amerikansk-inspirerede diner servere lækre, saftige burgere med sprøde fritter, mange forskellige snacks og et stort udvalg af kolde drikkevarer. Her findes alt fra burgere til den lille sult, og kæmpe portioner af BBQ spareribs til den store sult! Til slut, nyd da fri softice i lange baner.

Er du mere til de våde varer? Så prøv en af de 8 forskellige slags øl, lækre cocktails og iskold cider, perfekt til de varme sommerdage. Nyd dem sammen med din mad, en aktivitet eller bare for sig selv, indenfor i de hyggelige omgivelser, eller på en af de udendørs terrasser.

Fredag-søndag kan du også besøge Kuglen & Keglens restaurant, der byder på lækre amerikansk inspirerede retter.