Kulturhavn Gilleleje

Foto: VisitNordsjælland
Aktiviteter
Kulturhuse
Unikt og moderne centrum for kultur - og samfundsliv i Nordsjælland
Adresse

Peter Fjelstrup Vej 12

3250 Gilleleje

Klassisk og moderne musik, mad, foredrag, debatter, kunstudstillinger, film og bøger. Kulturhavn Gilleleje har det hele og tiltrækker hver uge flere tusind besøgende, som gør brug af bibliotek eller biograf, har købt billet til et af de mange kulturelle arrangementer eller spiser i Restaurant Bolværket.

Kulturhavnen er desuden et arkitektonisk mesterstykke, som man straks bemærker ved hovedindgangen i foyeren. Gode materialer og højt til loftet har været visionen for huset. Det øjeblik man træder ind i Kulturhavnens rum fornemmes en særlig atmosfære og puls i kraft af spillet mellem tungt og let, lyst og mørkt. Der lægges op til kreative udfoldelser, musik, liv og fest, men også fordybelse og ro – på en gang.

Restaurant Bolværket
Restaurant Bolværket i stueetagen har udsigt til kanalen og tilbyder hver dag lette retter, pizza og menuer. Der er dansk/italiensk mad af høj kvalitet til en fornuftig pris. I køkkenet står professionelle italienske pizza bagere og kokke, som tilbereder tilgængelige lette retter. Selvfølgelig er alt lavet fra bunden og kun de friskeste råvarer, blandt andet fisk fra Gilleleje Havn, passerer grovkøkkenet. Bolværket danner jævnligt ramme om arrangementer og tilbyder menuer til arrangementer i resten af huset, når dét giver mening for publikum.

Gilleleje Bibliotek
..ligger i også i Kulturhavnen. Her er åbent selvbetjening i tidsrummet 7 -22 alle dage. Her kan alle låne bøger og film, bruge pc´er og gå på internettet, eller bare nyde udsigten over Gilleleje og læse dagens aviser. Biblioteket har også et dejligt legerum til de mindste.

Skiftende udstillinger
Gallerigangen i stueetagen har skiftende udstillinger med værker af udøvende kunstnere. Værkerne er oftest til salg, så her kan du få et minde om Gilleleje med hjem.

2 premiere biografer
På husets 1. sal ligger to topmoderne premierebiografer, som spiller film for enhver smag. I billetsalget i stuen sælger de frivillige medarbejdere slik, chokolade, sodavand og popcorn. Drikkevarer og slik købt i huset må gerne medtages i biograferne – det gælder også varer fra Restaurant Bolværket.

Snedkeriet
I Snedkeriet og ByC på den anden side af kanalen er der butikker med Bl.a. kunsthåndværk og smukker og Røde Kors butikken på 1. sal er en fundgrube, hvis du leder efter flot genbrugstøj.

Følg med på hjemmesiden www.kulturhavngilleleje.dk eller følg med på facebook kulturhavngilleleje.

Adresse

Peter Fjelstrup Vej 12

3250 Gilleleje

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland