Kunstnernes Påskeudstilling

Begivenheden er desværre aflyst på grund af coronavirus.

Udstillingen er udskudt pga. coronavirus. Kunstnernes Påskeudstilling på Kunsthal Aarhus, også kaldet KP, er en publikumsmagnet af de helt store. Her får du mulighed for at se og opleve både etablerede kunstnere og helt nye talenter præsentere deres kunst. 

Både etablerede kunstnere og helt nye talenter

På Kunstnernes Påskeudstilling kan du få et godt indblik i, hvad der rører sig i samtidskunsten. Udstillingen stræber altid efter at vise de strømninger og tendenser, der kommer til udtryk i kunsten lige nu. Kunstnerne udvælges efter kunstnerisk kvalitet, originalitet og udviklingspotentiale.

SPRING & SOLO

Hvor Kunstnernes Påskeudstilling er et udpluk af de kunstnere, der kom gennem nåleøjet blandt de mange ansøgere, består udstillingerne SPRING og SOLO af udvalgte, inviterede kunstnere, der har udvist et særligt potentiale. På SOLO er én interessant kunstner udvalgt fra alle hidtidige udstillere på SPRING.

Du kan opleve Kunsternes Påskeudstilling, SPRING og SOLO på Kunsthal Aarhus fra den 28. marts - 26. april 2020. OBS: udstillingen er blevet udskudt pga. coronavirus. De nye datoer er endnu ikke offentliggjort.

Udstillingen følger Kunsthal Aarhus' normale åbningstider.

Programmet for Kunsternes Påskeudstilling finder du her

De udstillede værker skaber ofte heftig debat om samtidskunsten, og hvor den er på vej hen lige nu.

#kunsthalaarhus #visitaarhus