©  Foto:

Kylling & Co Ringkøbing

Velkommen til Kylling & Co – En verden af smag! Det er ikke bare noget, vi siger. Hos Kylling & Co tilbydes der et sundere alternativ til den mere traditionelle fastfood. Det skyldes at Kylling & Co i Ringkøbing tror på, at man godt kan lave fastfood uden at gå på kompromis med hverken den gode smag eller gode kvalitet. Derfor finder du et bredt udvalg af salater, sandwich, bagels, burgere samt saftigt kød fra danske Gårdkyllinger i Kylling & Co i Ringkøbing.

Centralt beliggende i Ringkøbing finder du Kylling & Co Ringkøbing. Her tilbydes der et sundere alternativ af take away i Ringkøbing.

Kylling & Co er en del af en kæde, som er fordelt i flere jyske byer, og har siden 2009 målrettet konceptet til at være et mere seriøst og sundt alternativ til den traditionelle fastfood.

Kylling & Co i Ringkøbing åbnede derfor sine døre i 2013, og dermed kom der et sund og varierende udvalg af take away til vesrtjyderne. Kylling & Co tilbyder dagligt et lækkert udvalg af salater, og spændende specialiteter fra hele verden. Derudover serveres der også smagfulde sandwich, bagels, burgere og saftige rotisseristegte, danske Gårdkyllinger.

Selve kyllingekødet er det som kendetegner Kylling & Co, da Kylling & Co er strikse med at anvende gode og friske fjerkræ. Derfor kommer kædens kyllinger fra udvalgte danske gårde, og når kyllingerne tilberedes anvendes der en særlig krydderiblanding, som giver kyllingen en ekstra god smag.