©  Foto:

Limfjordens Østersbar - Danish Oyster bar

Østersbaren ved Glyngøre Shellfish serverer friske og lokale limfjordsøsters med udsigt over Limfjorden.

Østersbaren startede i 2003, som en lille, men vigtig del af Glyngøre Shellfish anno 1997. Tanken var også dengang, at give kunderne en autentisk oplevelse.

Den nye Østersbar - Danish Oyster Bar med 45 siddepladser, Østersmoderen af Billedhugger og professor Bjørn Nørgaard i loftet og rindende vand i de ukrainske egetræssveller - har eksisteret siden 2018 og gør, at de forskellige arbejdsområder forenes og giver balance.

De udvikler sig med naturen og sammen med kunderne, for uden naturen som producerer råvarerne og kunderne så var der ingen Glyngøre Shellfish og Danish Oyster Bar.

Et besøg i Østersbaren er noget særligt. Kunsten, duften af træ, saltvand, tang, friske østers og en betagende udsigt til det vand østersene er fanget i. En historie eller to fra Svend om fiskeriet og det vigtige arbejde han og de andre fiskere gør for naturen og erhvervet.

Glyngøre Shellfish leverer Limfjordsøsters året rundt til de bedste restauranter i Danmark og i verden. Limfjorden er det ideelle levested for østers, fordi der strømmer store mængder vand frem og tilbage fra Vesterhavet til Kattegat. Limfjorden er således hjem for verdens største vilde bestand af den oprindelige, europæiske østers. Udnævnt som kongelig hofleverandør af Dronning Magrethe i 2021. 


Åbningstider

Der er åbnet året rundt "når vi er der". Ring derfor gerne inden og lav en aftale uden for åbningstiderne på tlf.: 2012 0531:

Torsdag-fredag: kl. 12.00 - 18.00
Lørdage 12.00 - 16.00

For mere information

Få mere information på hjemmesiden http://www.danishshellfish.com