©  Foto:

Lindvig - Ferie i naturen

Er I på udkig efter et sommerhus med plads til op til 70 gæster? Et charmerende feriested med 28 nyrenoverede værelser og hytter som alle har eget bad, toilet og en lille overdækket terrasse? Selskabslokaler og praktisk industrikøkken?

Lindvig er perfekt indrettet til familie- og gruppeophold. Lindvig Ferie er beliggende kun 500 meter fra Naturpark Vesterhavet, som med 225km2 er et af Danmarks største sammenhængende naturområder. Skal i en tur i bølgen-blå, så møder i de langstrakte sandstrande i Nymindegab efter kun 3 minutters kørsel.

Som en gruppe på minimum 20 gæster får i her muligheden for ikke kun at leje vores fine værelser og hytter, men også et af vores 4 lyse og indbydende selskabslokaler med tilhørende, borde, stole, service og alt andet hvad der skal til for at nyde familiens samvær i komfortable og hyggelige rammer. Ønsker i selv at stå for madlavningen eller at bestille “mad-ud-af-huset” fra vores lokale kok? Hvis ja, så er det store industrikøkken jeres. Med en ekstra stor ovn, ekstra køleplads og en lynhurtig industriopvasker bliver køkkentjansen til en leg!

Bemærk venligst at minimumsopholdslængden for grupper er 2 nætter i perioden fra d. 01. april til d. 01. november.

FACILITETER
23 x dobbeltværelser til 2 gæster (+1 x ekstra opredning til små børn)
4 x hytter, med sovepladser til 4 gæster (+1 x ekstra opredning til små børn)
1 x sommerhus, med 4 værelser til 6 gæster.
4 x Nyrenoverede selskabslokaler med plads til 20-80 gæster per lokale.
1 x Storkøkken.
Stor parklignende have på 30.000m2
Hængekøjer, parkbænke, fodboldbane, 2 x gasgril, kulgril
Vestjyllands største 18 hullers adventure-minigolfbane
Hoppepude, trampolin, legeplads, billard, bordtennis, bordfodbold.
Stort aflåseligt cykelskur