©  Foto:

Louisiana Butik - To etager med bøger, plakater og dansk design

Louisiana Butik på Louisiana Museum of Modern Art er en af verdens førende museumsbutikker. Butikken breder sig over to etager, fyldt med bøger, plakater og lækre designprodukter, med hovedvægt på dansk og skandinavisk design.

Shop kvalitet

Bliv inspireret til en gave til dig selv - eller en anden heldig modtager - blandt de mange klassiske og nye varer inden for interiør og design. Vasen, som tilfører rummet værdi og stemning. Vævede puder og plaider, som prikken over i’et i din boligindretning. Smukke lædertasker. Udsøgt beklædning. Klassiske møbler.

Gode ting til børn

Børneafdelingen viser godt og inspirerende kvalitetslegetøj og bøger til de små – med fine muligheder for at finde den næste kreative fødselsdags- eller dåbsgave.

Tag kunsten med hjem

Udvalget af kunst-, design- og arkitekturbøger og kataloger er naturligt nok stort på Louisiana. Her finder du masser af langtidsholdbare kunstoplevelser, du kan tage med hjem. Gå på opdagelse i de mange smukke tryk, plakater og postkort.

Spar med klubkort

Er du medlem af Louisiana Klubben, får du 10 % rabat i Louisiana Butik.

Besøg Louisiana Butiks webshop

Når museet har lukket kan du handle i Louisiana Design Butik, museets nye webshop. Find stort og småt til hjemmet: Design, keramik og et stort udvalg af Louisiana plakater.