©  Foto:

Lynghøjsøerne

Lynghøjsøerne består af tre bade søer med svømmebaner og en ponton med vippe. Naturområdet omkring søerne byder også på mange andre aktiviteter.

Ved Lynghøjsøerne, som er den gamle Svogerslev Grusgrav, er der rig mulighed for at tage en dukkert i en af de tre søer med smukt blåt søvand! Der findes svømmebaner og en ponton med vippe!

Shelter, fiskeri og Mountainbike!

Lynghøjsøerne inviterer også til mange andre aktiviteter og er et naturparadis for jer, som elsker friluftsliv! I området findes søer, bakker og grønne områder med mulighed for at cykle og vandre!Man kan også fiske hvis man har fiskertegn, sove i shelters opstillet ved den vestlige sø. For mountainbike-entusiaster, kommer der også et unikt spor for denne slags sport og det bliver et af de bedste på Sjælland.
 

Tag børnene med på troldejagt

Runde Rie sidder fredeligt og fisker i en af søerne. Kan I finde hende? Når I har fundet hende, kan I svinge jer ud i vandet ved hjælp af hendes fiskesnøre.
 

Med hund ved Lynghøjsøerne

Ved Lynghøjsøerne kan du nyde en gåtur med din hund. Der er afsat et bestemt område ved søerne, som er en hundeskov. Her kan hundene løbe frit rundt, uden snor. Der er en hundetræningsbane i samme område. Det er naturligvis et krav, at hunden følges af en ledsager, som har fuld kontrol over hunden. I den øvrige del ved søerne skal hunden holdes i snor.