©  Foto:

Magisk Halloween i Djurs Sommerland

Glæd jer til Magisk Halloween i efterårsferien, når Djurs Sommerland igen forvandles til en af Danmarks største halloweenoplevelser. Det er (u)hyggeligt stemningsfuldt, når hele parken invaderes af over 30.000 farvestrålende græskar, store halloween-væsener, raslende skeletter og kæmpeedderkopper.

Overalt summer det af magi og gys, når 300 medarbejdere samtidig er fortryllet til levende hekse og græskarmænd med fantasifulde kostumer og de flotteste ansigtsmalinger.

Programmet nedenfor er fra 2022 - programmet for 2023 følger snarrest.

To unikke halloween haunted houses

Udforsk de to halloween haunted houses, der kun kan opleves i Djurs Sommerland i efterårsferien. I HekseSkolen tager sortklædte hekse jer med på en ’walk-through-oplevelse’ gennem 15 rum fyldt med sanseoplevelser, hvor former og farver træder ud i rummene og skaber overraskende illusioner. Mere skræk og gys venter i GræskarFabrikken – Scary Haunted House, hvor der sker mystiske ting, når oprørte, levende græskar-væsener, under stor tumult, jagter nye ingredienser til fabrikkens suppe.

Prøv alle forlystelserne så tit, I vil

Magien fortsætter, når I suser af sted i Danmarks største rutschebaner og får de sjoveste oplevelser i Djurs Sommerlands over 60 sjove forlystelser for både små og store legebørn. Og med de mest fortryllende halloween-lækkerier, som hjemmelavede æbleskiver, pandekager, kandiserede æbler, varm kakao og sort halloween softice med orange krymmel samt en lækker frokost i Den Magiske Spisesal, er scenen sat for en grusom magisk oplevelse i efterårsferien.

Kæmpe fyrværkerishow lørdag og søndag i uge 41 og 42

Som et ekstra magisk drys slutter dagen af i Piratland, hvor Piraten – Danmarks største rutschebane danner rammen om et fantastisk fyrværkerishow.

Køb billet og se mere på www.djurssommerland.dk

Se, hvad andre deler på Instagram

#djurssommerland #halloweendjurssommerland #visitaarhusregion