©  Foto:

Marienhaab Bed & Breakfast

I mere end 200 år har Marienhaab dannet rammerne for Aalborgs tilrejsende gæster og nu er det din tur - For her kan du hygge dig og slappe af midt i Aalborg centrum under spændende og ikoniske rammer.

I en sidegade til Vesterbro finder du Marienhaab Bed & Breakfast. Stedets placering midt i Aalborg Centrum giver dig mulighed for at gøre brug af alt, hvad Aalborg har at byde på. På den ene side kan du finde Aalborg Kongres- og Kulturcenter og Kunsten og på den anden side spændende shoppinggader og Aalborg Teater. Går du helt mod nord, ned til Limfjorden, kan du nyde en gåtur på Aalborg Havnefront, der leder dig mod anmelderroste restauranter og arkitektur i verdensklasse.

Marienhaabs faciliteter

Hos Marienhaab Bed & Breakfast kan du vælge mellem i alt seks møblerede værelser, der alle har dyner, puder og sengetøj. Disse værelser kan både bookes til din næste ferie, det længeventede weekendophold eller som pendlerløsning. Fællesfaciliteterne står på køkken, badeværelse, vaskemaskine og en gårdhave, der kan skubbe benene væk under mange. Morgenmaden skal du selv sørge for. I gårdhaven kan du desuden se frem til blandt andet små koncerter i løbet af året, som annonceres på deres facebookside.

Ikke kun Bed & Breakfast

Foruden Bed and Breakfast tilbyder Marienhaab også mange andre muligheder. Her kan du tage dit firma med på en teambuilding tur eller den kommende brud/brudgom til Kling Klang Studiet, gøre brug af stedets mange kursustilbud eller måske holde din næste fødselsdag eller havefest i den fascinerende gårdhave.

Læs mere om Marienhaab Bed & Breakfast i Aalborg...