©  Foto:

MTBKurser.dk

Velkommen til MTBKurser.dk – guidede ture på e-mountainbike med uforglemmelige oplevelser i naturen og kvalitets teknikundervisning for mountainbikeentusiasten.

Vi er en mountainbike-virksomhed, som tilbyder professionel teknikundervisning til alle niveauer af mountainbikere. Alle instruktører og guider er uddannet under den europæiske organisation EO-MTBing, som giver dig et kvalitetsstempel ift. kvalitet og sikkerhed.

Vores guider er lokale og kender alle de fantastiske steder og spor i Søhøjlandet. De øser gerne ud af deres mange historier fra området, hvoraf de fleste af dem er sande. 

Det kan du opleve på en guidet tur på vores fuldblods e-MTB’er fra Santa Cruz. Turene kan laves til alle niveauer og varieres efter, hvilket fokus vi kører efter. Skal det være kørsel på nogen af landets bedste MTB-spor, historiske udsigtsture eller noget midt imellem. 

En guidet tur på e-MTB er perfekt til weekendturen med familie og venner, eller som et socialt arrangement med din arbejdsplads.

Gør dig klar til at udforske naturen og opdage nye stier med MTBKurser.dk. Vi er her for at give dig den ultimative mountainbike-oplevelse.

Kontakt os i dag for at planlægge din næste tur.

Se hvad andre deler på Instagram

#danmarkssmukkeste #visitdanmarkssmukkeste #danmarkstag #mtbkurser