©  Foto:

Naturcenter Amager ved Kalvebod Fælled

Naturcenter Amager er et oplagt udflugtsmål for børnefamilier og for alle med en interesse i naturen, og giver dig masser af muligheder for at udforske den flotte natur på Fælleden.

Her er cykeludlejning, udstyr til friluftsliv, information, naturvejledning og naturskole, samt vandposter og toiletter.

Naturcenteret ligger lige på grænsen til Kalvebod Fælled, som er et 20 km2 fredet naturområde på Amager, hvor fugle, dyr og besøgende kan nyde naturen helt tæt på.

Området ligger tæt på Ørestadens futuristiske bygninger, men fælledens natur er i sin helt egen liga. Du kan kigge på fugle, dådyr, heste, får og kør, eller du kan medbringe din sovepose og sove under åben himmel.

Området har også sin egen naturlegeplads, som er designet med inspiration fra de fire elementer: ild, vind, vand og jord.

Hvis i vil have idéer til, hvordan du kan nyde naturen på Kalvebod Fælled, kan du besøge Naturcentret, hvor naturvejlederne står klar til at give din gode idéer. Her kan du også leje udstyr til at lære mere om områdets dyre- og planteliv. 

Naturcenteret ligger i gåafstand fra metroens endestation (Vestamager Station), og holder til umiddelbart ved siden af Traktørstedet Vestamager, hvor I kan nyde en dejlig, hjemmelavet frokost eller kaffe i forreste række til naturen.