©  Foto:

Naturlegeplads i Haderslev Dyrehave

Fri leg i en af Danmarks største dyrehaver.

Haderslev Dyrehave ligger smukt ned mod den vestlige del af Haderslev Dam ved Nørskovgård. Dyrehaven er oprettet i 1994 og er på ca. 100 hektar. Der går ca. 200 dådyr og 20 krondyr i Dyrehaven, og hvert år fødes der ca. 70 kalve. Der er rige muligheder for at se både krondyr og dådyr, der ofte færdes i flokke og gerne på de åbne sletter. Der er 4 indgange/porte til Dyrehaven og mange stier - også handicapvenlige. For ikke at skræmme vildtet, anbefales det at man holder sig på disse.

Selvom dyrene i sig selv er spændende kan I besøge naturlegepladsen tæt på Port 1 og Port 2, hvis ungerne trænger til at brænde lidt ekstra krudt af. Naturlegepladsen ligger bag ved Det Grønne Forsamlingshus ud til Dyrehaven. I forbindelse med legepladsen er der et mindre grønt område med bålplads samt borde og bænke. Facilliteterne kan bruges af alle og kræver ingen forudgående tilladelse eller reservation.

Efter jeres besøg i Dyrehaven kan I med fordel besøge naboen Pamhule Skov lige på den anden side af hegnet. Her kan I finde flere forskellige vandre- og mountainbike stier, blandt andet den naturskønne tur rundt om Hindemade.