©  Foto:

Nygårdsminde Vingård Yoga

Yoga i idylliske omgivelser

Der er yoga hele sommeren på Nygårdsminde Vingård. Yogaen foregår med vinmarkerne som idyllisk kulisse.

Se kalenderen for mere info.

Praktisk info

Yogaen er for alle (også begyndere). Medbring gerne en yogamåtte, et tæppe og en lun trøje + evt. strømper. Yogamåtte kan lånes.

Undgå at spise for meget inden du skal dyrke yoga, men drik gerne te/vand inden.

Efter yogaen er der mulighed for at slutte af med et glas vin eller vindruesaft.

Tilmelding er ikke nødvendig.

Yogalærer Gitte Lunde Andresen

"Jeg har dyrket yoga i mange år og fundet stor støtte der, som modvægt til en travl erhvervskarriere. Yogaen har styrket mine lederevner med rummelighed som ledestjerne. Inspireret af yogaen, har jeg de senere år praktiseret spirituel ledelse med fokus på at være til stede i nuet, skabe mening og bygge positiv energi op på arbejdspladsen.

Jeg brænder for at videreformidle yogaen særligt til begyndere. Mange kan få god gavn af yogaen særlig i en travl tid. For ud over at handle om smidighed, balance og styrke, handler yoga om at passe på sig selv.

Jeg er international certificeret yogalærer med mere end 300 timers uddannelse og 20 års undervisningserfaring. Jeg er uddannet inden for forskellige yogaretninger både den dynamiske hatha yoga og den blidere yin yoga samt børneyoga. Foruden yoga, som jeg praktiserer dagligt, dyrker jeg meditation, som jeg også er uddannet i. Jeg videreuddanner mig for øjeblikket som lægeeksamineret sundhedsvejleder inden for den klassiske ayurveda, hos læge Charlotte Bech. Ayurveda har fokus på livsglæde og sundhed."